Ingyenes házhozszállítás, 30000 Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-564-6666

Blog

A legtutibb női városi hátizsák megtalálható webshopunkon

No Mad Bag
No Mad Bag
2023.11.14 09:20
A legtutibb női városi hátizsák megtalálható webshopunkon

Ha munkába, utazáshoz vagy iskolába keressük a megfelelő táskát, a legideálisabb egy kényelmes hátpárnázással kialakított, több zsebbel kialakított férfi vagy női városi hátizsák! De hogyan válasszuk ki a legjobbat?

Mit vegyünk figyelembe egy női városi hátizsák kiválasztásakor?

Mind a női, mind a férfi városi hátizsák esetében sokféle típus, szín és méret létezik. A piacon több százféle típussal találkozhatunk. Alapvetően a egy férfi és egy női városi hátizsák esetében is kisebb méretekkel találkozhatunk. Belső űrtartalmuk 10-től 30 literig terjed. Elegendő helyet biztosítanak egy szendvicsnek, egy kulacsnak, vagy egy könnyebb kabátnak is. Ha munkába vagy iskolába szeretnénk elvinni, a laptop és a legfontosabb kellékek is kényelmesen elférnek benne.

A férfi és női városi hátizsák súlya kisebb a túrahátizsákokéhoz hasonlítva. Ezeknek nincs belső merevítése, ezért is sokkal könnyebbek. A táska tartalmához praktikus módon felülről férhetünk hozzá.

Egy ilyen táska alapvetően kisebb, ezért sokszor külső zsebek biztosítanak plusz helyet a pakolásra. A legnagyobb fakk a mai modern igényeknek megfelelően sokszor laptoptartó zsebbel van ellátva.  

Egy női vagy férfi városi hátizsák nagyszerűen funkcionál egy biciklitúrán, kiránduláson, munkában és iskolában is. Remekül szolgálnak utazás közben, hogy a legfontosabb dolgaink mindig nálunk lehessenek.

A Thule itt is tarol: férfi városi hátizsák valódi stílussal

A svéd származású Thule márkát a legtöbb férfi ismeri. A második-harmadik legismertebb svéd vállalatot 1942-ben alapították Hillerstorpban. Az 1960-as évekre már jól ismertek voltak az autós tetőcsomagtartóikról, majd több tulajdonosváltás után napjainkra eljutottak oda, hogy ma már a kerékpáros kiegészítők, az túrázók által kedvelt autós sátrak, a babakocsik és a különféle táskák és kiegészítők kapcsán is ismertek. 

A vállalat a viszonylag újabb termékének kategóriájánál sem felejtette el a gyökereit, a különféle Thule hátizsákok és notebooktartók is hasonló erényekkel és ismertető jegyekkel rendelkeznek, mint a cég többi terméke. Ilyen például a szó legjobb értelmében egyszerű és időtlen skandináv dizájn, ami persze modern köntösben jelenik meg, a hátizsákok jelentős része például több színben (jellemzően feketében, barnában, szürkében, bézsben és narancssárgában) is elérhető, strapabíróság is adott. 

Aki efféle férfi vagy női városi hátizsák vásárlásán gondolkodik, mindenképp fussa át a Thule termékkínálatot, nehéz lesz csalódni ezekben a típusokban. Kiemelten közkedvelt a THULE VEA BACKPACK 25 L/DEEP TEAL, amely méreténél fogva, arra is alkalmas, hogy a reggeli edzés után azonnal az irodába siessünk. Logikusan átgondolt rekeszei kitűnően elkülöníti az edzéshez használt ruháinkat a munkához szükséges eszközeinktől.  Egyedülálló stílusának köszönhetően ez a táska, ami lehet férfi vagy női városi hátizsák is garantáltan kiemel minket a tömegből. Használható mint hátizsák, válltáska vagy keresztpántos hátizsák, több fényvisszaverő felülettel is rendelkezik.


Ha férfi városi hátizsák vagy női városi hátizsák vásárlását tervezzük, alaposan mérjük fel a kínálatot, valamint azt, hogy mire szeretnénk használni a táskát, hiszen a mindennapjainkat könnyíthetjük meg egy jó minőségű, praktikus és nem utolsó sorban divatos darabbal.