Ingyenes házhozszállítás, 30000 Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-564-6666

Blog

Minden minőségi férfi városi hátizsák egy helyen

No Mad Bag
No Mad Bag
2023.12.06 11:26
Minden minőségi férfi városi hátizsák egy helyen

A modern urbán életstílus iránt érdeklődők számára, a NO MAD BAG által forgalmazott minden női és férfi városi hátizsák minőségi választékot kínál. Táskáink stílusosak és praktikusak, kifejezve a modern divatot és a funkcionalitást. Ezek a hátizsákok strapabíró anyagból készülnek, így ideálisak a mindennapos használatra, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről.

Egy férfi városi hátizsák nemcsak modern, de stílusos is lehet

Ha csak nem a hivatalos megjelenés a cél, a férfiak előszeretettel választanak maguknak hátizsákot a hétköznapokra, hiszen stílusosak, praktikusak és könnyedén feldobják megjelenésünket.

A férfi városi hátizsák az elmúlt egy-két évtizedben elképesztően sikeres utat járt be. A férfiaknak az ezredforduló előtt teljesen más táska viselési szokásai voltak, inkább a kézitáska, a válltáska, az aktatáska, esetleg az övtáska jut eszünkbe, de a hátitáska semmiképpen sem. Régen a férfiaknak a hátitáskáról legtöbbször az iskolatáska jutott eszébe. Hasonló eszközt túrázáshoz vagy más sportolási tevékenységhez választottak csak maguknak. 

Azonban a férfi városi hátizsák, mint a hétköznapok kelléke nem igazán létezett. A nőknek megvolt a retiküljük, a férfiaknak meg a zsebük. A férfiak többsége korábban egyáltalán nem hordott magával táskát. Kivételek előfordultak természetesen, például az aktatáskás, öltönyös bankárok. Nagy változás a kétezres években következett be, amikor egyre több ruhatervező zseb nélkül dobta piacra a férfi ruhákat. Ezzel egy időben megszületett az igény a férfi táskára.

A mai modern világban nők és férfiak egyaránt sok dolgot cipelnek magukkal a hétköznapokban. Az utóbbi években nemre való tekintet nélkül megnőtt a szükség olyan táskákra, amelyek nem csak praktikusak, de jól is néznek ki. Ezzel egy időben pedig a sportolás, és vele együtt a sportos megjelenés is divatba jött, ezért a férfiak körében a hátizsák trendivé vált. 

Tökéletes választás ajándéknak az ünnepekre is

Karácsonykor sajnos sokszor marad az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzése, ezért nem mindig sikerül már az igazán tökéletes és testhez illő tárggyal meglepni szeretteinket. Azonban egy férfi városi hátizsák garantáltan tökéletes meglepetés lehet. Különösen nagy örömöt okozhatunk vele, ha ajándékutalvány formájában nyújtjuk át családtagjainknak, szeretteinknek, így biztosan nem választunk rossz színt, fazont vagy méretet nekik. 

De hogyan tehetjük ezt meg? E-ajándékkártyával! És hogy az micsoda? Egy előre feltöltött értékkártya, amely vásárláskor a szerződött elfogadóhelyi hálózatban használható fel. Igény szerint 10.000, 20.000 vagy 50.000 Ft értékben vásárolhatod meg a kiválasztott ajándékkártyát. Az ajándékozott pedig akár többszöri alkalommal felhasználhatja azt. Egy elektronikus üzenetet fogsz kapni, először a megrendelés visszaigazolásáról, utána pedig  e-mailben kapod meg az ajándékkártya kuponkódját. Amennyiben a kupon értéke nagyobb, mint a rendelés összege, a fennmaradó összeg bármikor levásárolható marad.

Fontos számunkra a környezetvédelem, így legtöbb termékünk 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A különféle méretek és stílusok lehetővé teszik, hogy mindenki számára online is elérhető legyen a saját ízlésének és szükségleteinek megfelelő női vagy férfi városi hátizsák.