Ingyenes házhozszállítás, 30000 Ft felett

Kérdése van? Hívjon minket! 06-70-564-6666

Blog

Minőségi utazótáskák a tökéletes utazási élményért!

No Mad Bag
No Mad Bag
2024.01.16 14:39
Minőségi utazótáskák a tökéletes utazási élményért!

Az utazótáskák igazán praktikus megoldást jelenthetnek akár egy munka utáni edzés, egy hétvégi kiruccanás vagy egy hosszabb utazás során. A kínálatunkban elérhető utazótáskák nem csak a tartósságot biztosítják, hanem magabiztosságot és stílust is sugároznak, minden kalandhoz tökéletes társak.

Az utazótáskák főbb típusai és jellemzői

Az utazótáskák kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni, hogy az megfeleljen az egyéni igényeknek, és kényelmesen szolgálja a felhasználót az utazások során. 

Utazás hossza, típusa: egy hosszú hétvégére tervezett kiránduláshoz más méretű és stílusú táska ajánlott, mint egy több hetes üzleti útra vagy egy hátizsákos kalandra.

Anyaga: vásárlás előtt döntsük el, mennyire fontos a vízállóság, a strapabíróság vagy az elegancia. A bőrtáskák például rendkívül esztétikusak, ezzel szemben a nylon vagy poliészter táskák gyakran könnyebbek és vízállóbbak.

Rekeszek: Gondoljuk végig, az utazótáskák mennyi és milyen típusú rekeszeire van szükségünk. Külső és belső zsebek, laptop részleg, cipőtartó vagy rekeszek az apró tárgyaknak ezek mind hasznosak lehetnek.

Viselés módja: Választhatunk vállra akasztható, kézben hordható vagy hátizsák-stílusú utazótáskát.

Méret, súly: A légitársaságok poggyász szabályzata sok esetben korlátozza a kézipoggyász méretét és súlyát, ezért, ha repülővel utazunk, érdemes ezt is figyelembe venni.

Biztonság: Ha gyakran utazunk forgalmas helyeken vagy nagyvárosokban, fontos lehet  az utazótáskák zárhatósága vagy a rejtett zsebei.

Ár és minőség: Mérlegeljük, mennyit szánunk rá, és mérjük össze az árat a táska minőségével és tartósságával.

Utazótáskák, amelyek már bizonyítottak

BACH DR. ROLL 40

Az utazás megkönnyítője. A Dr. Roll 40L egy kényelmes, strapabíró és tágas utazótáska és gurulós kézipoggyász egyben. Férfiaknak és nőknek egyaránt kiváló. Kivehető vállpántjainak, önálló nyitásának és erős kerekeinek köszönhetően ez egy igazán sokoldalú és praktikus utazótáska, amely könnyedén átalakítható elegáns, kerekeken guruló bőrönddé.

VAUDE CITYDUFFEL 35

Menő multifunkcionális táska mindennapi használatra és utazáshoz: a táska sporttáskaként, utazótáskaként (kabinméret) vagy hétvégén is használható. Az összerakható, párnázott és előformázott vállpántoknak, valamint a párnázott háttámlának köszönhetően a CityDuffel 35 kényelmesen hordozható nagyobb távolságokra is. A külső cipzáras rekeszek mindig kéznél tartják a pénztárcát és a mobiltelefont. Az oldalsó kompressziós hevederek nagyobb rugalmasságot biztosítanak – így egy szőnyeg, kabát vagy csomagtekercs gyorsan rögzíthető a külső oldalra. 

FJÄLLRÄVEN KANKEN WEEKENDER 457

Ez a 30 literes Kånken tökéletes társ azok számára, akiknek egy hétvégi kiránduláshoz extra helyre van szükségük a táskájukban. A Kånken Weekendert a klasszikus duffl táska ihlette. Háromféleképpen lehet hordani: egyszerű táskaként, kereszttáskaként vagy hátizsákként, ha az oldalára fordítjuk, és a párnázott vállpántokat használjuk. Hű marad a Kånken ikonikus kialakításához a strapabíró fogantyúkkal, a cipzáras elülső zsebbel és a strapabíró Vinylon anyaggal.

Bármelyik mellett is tegyük le voksunkat, ezek az utazótáskák garantáltan évekig lesznek hű társaink, bármerre is sodorjon minket az élet.